Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

31 december 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

21.58 Borås, skadegörelse
Vid Lasarettsgatan är det flera boende som hör en kraftig smäll vid kiosken. Polis kan konstatera att någon med största sannolikhet detonerat någon typ av bangers vid entrédörren till kiocken vilket gjorde att en ruta gått sönder. I samband med smällen ses två personer springa från platsen.

00.07 Svenljunga, singelolycka
I korsningen länsväg 154 och riksväg 27 vid Sexdrega är det en manlihg bilist som kör av vägen. Han körs tgill sjukhuys med okända skador. han misstänks för grov olovlig körning, vårdslöshet i trafik och drograttfylleri.

01.58 Trollhättan, mordbrand
Vid Stamkullevägen är det en familj som vaknar av en smäll vid huset och därefter upptäcker de att det brinner under uterummet. De tar sig ur huset på egen hand och blir omhändertagna av ambulanspersonal på grund av kylan. Med största sannolikhet är det en fyverkeripjäs som orsakat branden. Vid platsen anträffas tändstickor som tas i beslag för spårsäkring. Finns ingen känd hotbild mot den drabbade familjen. Inga personer varit synliga på platsen i samband med branden.

04.28 Vänersborg, bilbrand
Vid Residensgatan är det en parkerad bil som börjar brinna. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen