Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

31 december 07.39, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser.

22:35 Bråk, Härjedalen
Polisen får samtal om flera personer som bråkar utanför en restaurang i Lofsdalen. När patrullen kommer till platsen har flera personer lämnat. En man i 30-årsåldern ska ha blivit misshandlad. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan om misshandel. Det finns inga uppgifter om att någon ska ha behövt uppsöka vård.

23:32 Viltolycka, Krokom
En lastbilsförare har krockat med en älgkalv på länsväg 340 i höjd med Lillholmsjö. Inga personskador, men älgen skadades i samband med olyckan och avlivades senare av en eftersöksjägare.

01:06 Narkotikabrott, Åre
En patrull kontrollerar en man i 20-årsåldern i Åre. Mannen medtas för provtagning och förhör. En anmälan om ringa narkotikabrott, innehav och eget bruk, upprättas. 1,5 h senare medtas ytterligare en man för provtagning. Han misstänks för ringa narkotikabrott.

01:15 Trafikbrott, Östersund
En patrull stoppar och kontrollerar en bil på Odensalavägen. Patrullen utfärdar en ordningsbot, då föraren kört i en bussfil. Böterna är på 500 kronor.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen