Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 05 december 06:53

05 december 06.18, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.15 polisen har hittills inatt hanterat ett 40-tal ärenden av olika karaktär, de flesta är egeninitierade kontroller som inte resulterat i några brottsmisstankar.

01.56 en polispatrull stoppar en bilist för en rutinkontroll på länsväg 799 söder om Norrköping.Föraren blåste positivt och fick följa med för provtagning och förhör. Det var en kvinna i 35-årsåldern och hon misstänks både för rattfylleri (alkohol) och drograttfylleri.

01.42 en polispatrull träffade på och kontrollerade en man i 45-årsåldern på Gustav Adolfsgatan i Linköping. Det visade sig att mannen var efterlyst för att avtjäna påföljd inom kriminalvården. Mannen misstänks också för ringa narkotikabrott eget bruk varför han fick lämna prov och förhöras innan han tranporteras till kriminalvården.

05.28 anmälan om ett nyligen upptäckt inbrott på ett företag på Virkesgatan i Söderköping. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld genom inbrott. Tjuvar har stulit verktyg till ett uppskattat värde av ca 200 000 SEK och polisen har spärrat av ett område i väntan på en kriminalteknisk undersökning.

Ingen person har gripits för brott och inga grova brott har kommit till polisens kännedom under natten.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen