Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

05 december 06.56, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Västerbottens län, en sammanfattning av nattens händelser.

En natt med få inkomna händelser mellan klockan 22.00-07.00.

22.02 Trafikolycka vilt, Vindeln, Kulbäcksliden länsväg 630
A-traktor som kolliderat med en ren. Inga personskador uppstod. Renen dog vid kollisionen och den aktuella samebyn har meddelats.

22.48 Trafikbrott, Skellefteå, Kågevägen
En polispatrull har utfärdat föreläggande om ordningsbot (böter) till en man i 20-årsåldern för onödig och störande körning samt för att ej ha betalt fordonsskatten.

03.43 Motorfordon anträffat stulet, Åsele
En yrkeschaufför ringer in och berättar att det står en övergiven bil i en rondell. Bilen är anmäld stulen och en polispatrull har tagit hand om den samt informerat ägaren att bilen har anträffats.

05.37 Trafikolycka vilt, Vindeln, Kulbäcksliden länsväg 630
Lastbil som kolliderat med två renar. Inga personskador uppstod. En ren dog vid kollisionen, medan den andra lämnade platsen. Den aktuella samebyn har meddelats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen