Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 05 december 12:51

05 december 09.47, Arbetsplatsolycka, Strängnäs

Man skadades på arbetsplatsen.

07.58 SOS-larm till polisen om att en person ska ha fått något föremål över sig på en arbetsplats mellan Strängnäs och Åkers styckebruk.

08.39 polisen är framme på platsen och börjar utreda vad som har hänt.

09.10 polisen har nu genomfört initiala utredningsåtgärder såsom platsundersökning, dokumentation och förhör med personer på företaget. En förundersökning med brottsrubriceringen vållande till kroppsskada genom arbetsolycka är påbörjad och den drabbade, en man i 30-årsåldern är förd till sjukhus med ambulans. Skadeläget är oklart. Ytterligare förhör ska hållas med den drabbade på sjukhuset när det är lämpligt.

10.45 den drabbade mannen är nu färdigvårdad på sjukhjuset.

12.45 det som hänt är att en arbetstagare har klämt en hand i samband med att man skulle lasta av plattjärn från ett släp. Plattjärnen hade glidit iväg och i samband med det klämde arbetstagaren handen mellan de tunga plattjärnen och släpet.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen