Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

05 december 14.05, Skadegörelse, Partille

Skadegörelse på ett flertal bilar av misstänkt påverkad man.

Polisen får samtal om en man som uppträder konstigt på Jons väg i Jonsered. När man försökt tala med mannen har man inte fått kontakt. Strax därefter kommer ett nytt samtal om att mannen nu är livlös.

Ambulans och polis larmas till platsen. Ambulansen kommer först till platsen och då man ska undersöka mannen blir det tumult och bråk. Ambulanspersonalen tvingas trycka på nödlarm.

Mannen fortsätter med att slå på parkerade bilar med någon typ av tillhygge. Polisen kommer fram och tvingas använda spray för att kunna övermanna den misstänkta mannen.

Mannen är uppenbar påverkad av någon typ av narkotika/preparat. Mellan fyra till fem bilar hinner bli skadade innan mannen kan övermannas/omhändertas.

Mannen är misstänkt för skadegörelse och narkotikabrott genom eget bruk. Han medtogs för provtagning.

 

  

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen