Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

05 december 14.13, Anträffad död, Ludvika

Samtal från en man som anträffat vad han bedömde som rester av en människa i skogen mellan Bysjön och RV 66 vid Korsnäsberget i Grangärde.

Polispatrull som undersökt platsen under eftermiddagen har konstaterat att det är kroppen av en människa. Eftersom omständigheterna kring dödsfallet är oklara, och det inte kan uteslutas att det begåtts ett brott har en förundersökning rubricerad som mord inletts. Det har uppskattts att kroppen har legat på platsen ca ett år. Platsen är avspärrad i avvaktan på att kriminaltekniker ska undersöka den under morgondagen.

Beslut har tagits om rättsmedicinsk obduktion, och resultatet av den blir en viktig vägledning i arbetet med att fastställa identiteten på kroppen. Kartläggning sker också av personer som anmälts försvunna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen