Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

05 december 18.23, Våld/hot mot tjänsteman, Tranås

Berusad man greps efter att ha spottat på polis.

15.46 Polisen fick ett samtal om att en berusad och aggressiv person skulle befinna sig på Allmänningsvägen i Sommen. Mannen skulle bland annat ha slagit på en bil. Polis beordrades till platsen.

16.18 När polis kom fram påträffas mannen sittandes i en bil som han brutit sig in i. Mannen gjorde motstånd när han skulle omhändetas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer, och han belades med handfängsel.

18.11 Under ingripandet blev mannen än mer utåtagerande och spottade på en av poliserna. Mannen, som är i 50-årsåldern, greps och är i nuläget misstänkt för hot mot tjänsteman, våldsamt motstånd, försök till grov misshandel samt för skadegörelse på fordon.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen