Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

05 december 20.09, Misshandel, grov, Göteborg

Bråk på pizzeria i Kungsladugård. En man har skador.

Polis kallas till en pizzeria vid Älvsborgsgatan med anledning av bråk i lokalen. Oklart vad som inträffat men en person uppges var skadad. Den skadade är troligen en gäst och han ska ha varit i bråk med en eller flera personer på platsen.

Troligen har den skadade någon typ av huvudskada, skärsår i ansiktet. Möjligen har han blivit slagen med något tillhygge. Det kan handla om en flaska.

Ambulans kallas till platsen med tanke på att den skadade uppges blöda kraftigt och kan ha en skada på ett öga.

Kl 20.20: Polis på plats. Oklart om gärningsmannen finns kvar på platsen. Det uppges att flera personer sprungit från platsen. Fler polispatruller kallas till platsen. Det uppges dock vara lugnt när polisen kommit fram.

En förundersökning har inletts med rubricering grov misshandel. Den skadade körs med hjälp av ambulans till Sahlgrenska sjukhuset, oklart skadeläge.

Polis på plats uppger att en man som kan vara kopplad till händelsen har hittats, man kontrollerar just nu vilken roll han haft i händelsen.

Det finns för närvarande inga uppgifter om vad som ligger bakom bråket/händelsen.

Ingen gripen. Polisen upprättar anmälan. Berörda personer på plats har hörts. Den skadade är kvar på sjukhus.  

   

  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen