Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

06 december 06.20, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av polisverksamheten i Polisområde Jönköping.

06.20 polisen har hittills detta dygn hanterat ett trettiotal ärenden i Jönköpings län. De flesta ärenden har inte resulterat i några brottsmisstankar och ingen person har gripits för brott.

00.52 polisen fick samtal om att en man ska ha utsatt en kvinna för secuellt ofredande i en lokal på Svavelsticksgränd i Jönköping. Polis åkte till platsen och påbörjade en utredning om sexuellt ofredande, eftersom mannen misstänks ha berört kvinnan på ett ovälkommet sätt på intima delar av hennes kropp. Båda parter är i 25-årsåldern.

01.27 en polispatrull utför en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Regementsgatan i Jönköping. Vid kontrollen uppstår en misstanke om att föraren är drogpåverkad. Det är en man i 25-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör. Misstanken är drograttfylleri.

02.08 polisen blir kontaktad av en man som vill anmäla att han blivit misshandlad genom att han har fått en dörr uppslagen på sig av en annan man inne i en lokal på Svavelsticksgränd i Jönköping. Den som ska ha slagit upp dörren anmäler också att han ska ha blivit misshandlad vid händelsen. En av männen är i 20-årsåldern och den andre i 25-årsåldern.

03.00 SOS-larm till polisen om att en trafikolycka ska ha inträffat på Åsenvägen-Humlevägen i Jönköping. Det visade sig att en bilist kört in i en lyktstolpe och föraren kontrollerades av ambulans men följde inte med. Förare var en man i 80-årsåldern och han fick skjuts av polisen till sjukhus eftersom han inte mådde bra. Det finns ingen misstanke om brott.

05.52 SOS-larm till polisen om att en trafikolycka ska ha inträffat på länsväg 961 i Skärsjö, Aneby. Inga skador och ingen brottsmisstanke.

Inga grova brott eller andra allvarliga händelser har kommit till polisens kännedom.

 

 

 

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen