Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

06 december 07.35, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Västernorrlands län, en sammanfattning av nattens händelser.

En natt med få inkomna händelser mellan klockan 22.00-07.00.

23.11 Fylleri/LOB, Sollefteå, centrum
Polis har varit på Sollefteå sjukhus och tagit hand om en berusad och utåtagerande man. Mannen, som är i 35-årsåldern, fördes till polisstationen för tillnyktring.

23.25 Fylleri/LOB, Härnösand, Kronholmen
En person omhändertagen för fylleri på en restaurang.

00.57 Olaga hot, Sundsvall, centrum
Anmälan om olaga hot och skadegörelse efter att en polispatrull kallats till ett bråk på en adress.

02.47 Fylleri/LOB, Sundsvall, Granloholm
Polis har varit på Sollefteå sjukhus och tagit hand om en berusad och utåtagerande man. Mannen, som är i 25-årsåldern, fördes till polisstationen för tillnyktring.

04.50 Trafikolycka vilt, Örnsköldsvik, Västanå-flygplatsen
Lastbil som kolliderat med ett rådjur. Inga personskador uppstod. Rådjuret lämnade platsen, men skadades vid olyckan och avlivades sedan. En eftersöksjägare kallades ut för att ta hand om kroppen.

06.30 Trafikolycka vilt, Örnsköldsvik, Bredånger
Lastbil som kolliderat med ett rådjur. Inga personskador uppstod. Rådjuret dog vid olyckan. En eftersöksjägare kallades ut för att ta hand om kroppen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen