Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 06 december 12:26

06 december 10.34, Trafikolycka, Mullsjö

Trafikolycka på länsväg 671 utanför Mullsjö.

10.05 SOS-larm till polisen om att en trafikolycka ska ha inträffat på länsväg 671.

Två polispatruller är på väg till platsen.

10.41 polisen är framme på olycksplatsen, som är belägen på länsväg 671 mellan Nunnered och korsningen med länsväg 1784.

Enligt räddningspersonalen är det mycket halt på väg 671.

10.55 det beräknas vara totalstopp i trafiken i ca trettio minuter framåt. Fem personer, två vyxna och tre barn är drabbade. Två av dem kommer att föras till sjukhus med ambulans och övriga tre uppmanas att själva söka vård.

11.29 räddningspersonalen meddelar att räddningsarbetet nu är slutfört och att vägen åter är öppen för trafik. Observera det hala väglaget.

11.46 polisen är nu klar på platsen och trafiken flyter nu normalt. Polisen har inlett en förundersökning med brottsrubriceringen vållande till kroppsskada och vårdslöshet i trafik och en av förarna, en man i 35-årsåldern är misstänkt.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen