Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 06 december 13:07

06 december 10.59, Larm Överfall, Falun

Överfallslarm från en matvarubutik på Falugatan. Har utlösts efter att en ertappad butikstjuv blivit våldsam och slitit sig från platsen.

Tjuven, en man, ertappades med att stjäla öl i butiken, varför han konfronterades av butikspersonal. I samband med detta slog han en ur personalen och sprang därifrån. Personal sprang dock efter, och kunde övermanna honom på Åsgatan, där polispatrull övertog gripandet. Mannen har därefter förts till arresten i polishuset i Borlänge för identifikation och förhör.

Uppdatering12:30.                                                                                                                                                     Den misstänkte är en man född 1976. Han misstänks för rån, det s.k. motvärnsfallet och olaga hot.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen