Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 06 december 17:44

06 december 11.29, Försvunnen person, Eskilstuna

Polisen söker efter försvunnen man på Mälarsjukhuset. 13.25 Mannen har återfunnits.

08.11 Polis larmades till Mälarsjukhuset med anledning av att en person avvikit från akutmottagningen. Personen, en 40-årig man, fördes till akuten i ambulans tidigt i morse för vård.

Flera polispatruller söker just nu efter mannen inne på, och i anslutning till sjukhuset. Polisen behöver allmänhetens hjälp för att hitta mannen då han av läkare bedöms vara i akut behov av vård då han kan ha drabbats av inre blödningar.

Mannen sågs senast, vid 09-tiden, vid förlossningsavdelningen. Mannen var, när han avvek från akutmottagningen, klädd i blodiga sjukhuskläder.

Polisen tar tacksamt emot tips som gör att mannen snabbt kan hittas. Tips tas emot på 114 14 eller genom att ta kontakt med polis på plats på sjukhuset.

UPPDATERING:

13.25 Den försvunne mannen har återfunnits.

16.30 Den man som återfördes till sjukhuset blev under eftermiddagen utåtagerande mot sjukhuspersonal. Väktare och polis larmades till platsen. Mannen kom under kontroll till slut. Hans agerande ledde till att polisen upprättar två anmälningar om misshandel och två anmälningar om våld mot tjänsteman. Ingen ska ha skadats allvarligt. Vilken personal som våldet har riktats mot är än så länge oklart för polisens presstjänst.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen