Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

06 december 15.20, Uppdatering, Göteborg

Gällande försök till mord på Pilegården 2018-12-02.

Tidigare text publicerad:
Larm om knivslagsmål i lägenhet vid Pilegården. Möjligen har flera personer skadats.

Polisen larmas till Pilegården. Anmälaren uppger att det pågår ett större slagsmål med knivar på platsen. Minst fem personer uppges vara  involverade. Även ambulans larmas till platsen. Minst en person uppges vara skadad, oklart skadeläge. Händelsen uppges ha inträffat i en lägenhet på platsen och den misstänkte gärningsmannen ska finnas kvar på platsen. 

Senare framkommer att två personer har knivskador, möjligen allvarliga. Då lämnas även uppgifter på att gärningsmannen ska ha lämnat platsen, möjligen i bil.

Uppdatering:

I dag har en kvinna 22 år gammal gripits. Efter förhör anhålls hon av åklagare misstänkt för försök till mord. Kvinnan är hemmahörande i Storgöteborg och är bekant med den svårast skadade kvinnan men obekant med den lindrigt skadade kvinnan. Utredningsarbetet fortsätter och fler förhör kommer att hållas.

I övrigt finns i nuläget inga ytterligare uppgifter att lämna.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen