Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

06 december 18.08, Trafikolycka, smitning från, Jönköping

Man smet från trafikolycka. Misstänkt för flera brott.

16.05 Polisen fick samtal från en man som satt i sin bil när han blev påkörd av en annan bilist, på Herkulesvägen i Jönköping. Den påkörande bilisten lämnade sedan platsen. Polisen larmade ut till alla patruller i området att hålla utkik efter en bil av en särskild bilmodell med ett specifikt registreringsnummer. Den påkörde ska inte ha blivit skadad.

16.45 En polispatrull stoppade en bil som stämde in på signalementet. Det var på Barnhemsgatan. Bilen var krockskadad i fronten. Mannen som körde visade tecken på att vara påverkad. Han blev misstänkt för rattfylleri eller drograttfylleri, och smitning från trafikolycka. Dessutom visade sig bilen vara stulen, vilket gjorde att mannen även är misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel. Mannen greps och togs med för provtagning. Han är i 20-årsåldern.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen