Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

07 december 01.28, Mord/dråp, försök, Malmö

Bostad beskjuten, Kirseberg.

Polis larmas till en bostadsadress i närheten av Beijers Park, där en bostad blivit beskjuten. Enligt uppgift ska skott gått igenom rutor och in i bostaden. De boende ska ha legat och sovit, och ingen person har träffats. Polis spärrar av runt bostaden, och kriminaltekniker budas till platsen för en teknisk undersökning. Området söks också av med specialsökhund, och patruller genomför dörrknackning i området, för iakttagelser och eventuella vittnesuppgifter i samband med händelsen. Den tekniska undersökningen av brottsplatsen var klar vid klockan 05, och i samband med det hävdes också avspärrningen. En förundersökning och försök till mord är inledd, men det finns ingen gripen eller misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen