Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

07 december 06.35, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning från natten.

06.00 Polisen i Jönköpings län har hanterat 48 ärenden av olika sedan klockan 22.00 i går kväll, de flesta har inte resulterat i några brottsmisstankar. Två personer har gripits för brott (se nedan) och två personer har frihetsberövats och tagits med för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

02.52 Polisen larmades till en adress i Tranås kommun, med anledning av bråk efter en fest. Polis åkte till platsen och en person, en man i 35-årsåldern, greps misstänkt för olaga hot i två fall efter att ha hotat två personer. Ingen person skadades i händelsen.

03.37 Polisen stoppade en personbil för kontroll på E4 i Klevshult, Jönköpings kommun. Vid kontrollen hittade polispatrullen brottsverktyg i fordonet och föraren uppvisade ett körkort som vara falskt. Föraren greps och fördes till polisstationen.

Inga allvarliga brott eller andra händelser har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen