Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

07 december 16.11, Stöld, Västerbottens län

Under måndag, tisdag och onsdag inkom flera anmälningar om stölder i Västerbotten och Jämtland.

Under måndag, tisdag och onsdag inkom flera anmälningar från orter i Västerbottens inland och Jämtland där äldre personer uppger att de fått besök av en man och i samband med detta har bland annat kontanter stulits. Vid lunchtid idag kunde polisen i Karlstad frihetsberöva en man misstänkt för inblandning i stölderna. Åklagare har under eftermiddagen beslutat anhålla mannen på sannolika skäl misstänkt för grov stöld i Lycksele den 3 december. Han är även misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel. Polisen utreder nu ifall mannen kan knytas till fler av den senaste tidens stölder hos äldre personer då mannen sedan tidigare är känd för liknande brottslighet.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen