Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 07 december 21:30

07 december 18.33, Brand, Tingsryd

Landsbygd, strax norr om Tingsryd. Brand i villa.

Polis och räddningstjänst kallas till en brand i en villa som ligger strax norr om Tingsryd. Enligt uppgift så brinner det kraftigt i villan som ligger i landsbygdsmiljö. Det finns inga uppgifter på att någon person är skadad i branden.

19.45 En man i 35-års åldern är gripen. Han greps i anslutning till villan och han är misstänkt för att ha anlagt branden. Det är ingen person som är skadad i branden. Polisen genomför olika utredningsåtgärder på platsen för att få fram mer uppgifter.

Enligt uppgift till polisens ledningscentral så är branden släckt, men det ryker kraftigt.

20.15 När räddningstjänsten är klar kommer villan att spärras av för en kriminalteknisk undersökning.

21.25 Den gripne mannen är i anslutning till händelsen misstänkt för mordbrand, misshandel mot en man, misshandel mot en kvinna och narkotikabrott eget bruk.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen