Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 08 december 07:18

08 december 03.32, Mord/dråp, försök, Malmö

Skottlossning, Regementsgatan.

Polis larmas till Regemenstagatan, området runt Fridhemstorget, efter flera samtal om att skott avlossats på platsen. När polis anländer till adressen framkommer att skott avlosstas av gärningsman/män in mot en port till ett flerfamiljshus, i samband med att några personer skulle gå in genom porten. Skottlossningen medförde inga fysiska personskador, men skotthål konstateras på platsen. Brottsplatsen spärras av för en kriminalteknisk undersökning, och området söks igenom av specialsökhund. Polis genomför dörrknackning på adressen för eventuella vittnesuppgifter och iakttagelser gjorda i samband med händelsen. En förundersökning om försök till mord är inledd, men det finns ingen gripen eller misstänkt. Polis är i vidare utredning i behov av iakttagelser och upplysningar från allmänheten, gjorda i området Regementsgatan / Fridhemstorget strax innan och efter tidpunkten för händelsen. Dessa tas tacksamt emot via Polisens växel 11414.

07.04 Kriminaltekniker arbetar på platsen, som fortsatt är avspärrad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen