Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 december 06.46, Sammanfattning natt, Hallands län

God morgon. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman

21.00 Halmstad, inbrott
Polis kallas till en däcksfirma vid Slottsmöllan där ett inbrottslarm utlösts. På plats konstateras att tjuvar tagit sig in på firman genom att klippa upp plåtfasaden och därmed kommit in i lokalen. Inga tjuvar finns kvar på platsen. Okänt vad som stulits.

01.56 Falkenberg, brand
En väktare upptäcker rökutveckling från ett företag på Motellvägen. Räddningstjänsten som kallas till platsen släcker en brand på andra våningen i lokalen. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet har skrivits. I nuläget inga uppgifter hur branden uppstått och i vilken omfattning den var.

02.17 Halmstad, hot mot tjänsteman
Polis kallas till en restaurang i centrala Halmstad där ordningsvakter hotats av en man med kniv. Mannen greps av polis i närheten. Han är misstänkt för hot mot tjänsteman och brott mot knivlagen. Mannen är i 25-årsåldern

04.17 Falkenberg, förberedelse till inbrott
I Långås upptäcker en villaägare hur någon håller på att ta sig in i huset. När tjuven förstår att han är upptäckt springer han från platsen. Polis spårar med hund men ingen misstänkt hittas.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen