Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 december 11.08, Övrigt, Malmö

Regementsgatan/Major Nilssons Gata. Trygghetsskapande arbete och informationsinhämtning med anledning av nattens skottlossning.

Med anledning av nattens skottlossning vid en fastighet på Regementsgatan/Major Nilssons gata där en anmälan om mordförsök är upptagen, kommer polisen under dagen att ha en resurs på brottsplatsen. Syftet är att vara trygghetsskapande, samt att finnas tillgänglig för att kunna ta emot tips och iakttagelser.

Polisen är intresserad av iaktagelser på personer eller fordon som har befunnit sig vid Regementsgatan/Major Nilssons gata och närliggande område från klockan 24.00 och fram till 04.00.

Polisen har genomfört en dörrknackning i området, men är det så att man har missat någon person, går det bra att ta kontakt med polispersonal som befinner sig på brottsplatsen.

Polisen utreder brottet som en separat händelse i nuläget, men undersöker om händelsen kan kopplas samman med något annat brott eller händelse.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen