Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

09 december 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson heter Jenny Widén.

22. 48 Trafikolycka, Varberg
I Gödestad har en personbil kört i diket. Föraren misstänks för rattfylleri och får följa med för provtagning. Inga kända personskador.

23.13 Trafikolycka, Laholm
Polis larmas till riksväg 24 i Mellby där en bil ska ha kört rakt genom en rondell i hög fart. Bilen anträffas och den visar sig vara stulen. En man, den misstänkta föraren, har inget körkort och misstänks för olovlig körning samt tillgrepp av fortskaffningsmedel. Bilen bärgas.

23.57 Bråk, Borås
Larm om bråk utanför en föreningslokal i Norrby. Fem personer ska ha varit inblandade i bråket och polis kallas till platsen. En man grips misstänkt för misshandel. Mannen anhölls under natten av jouråklagare. Personskador oklart.

00.59 Misshandel, Halmstad
På Hantverksgatan ligger en skadad man och enligt vittnen har det varit bråk vid platsen. Ambulans och polis åker till dit och enligt uppgift finns där två skadade personer, men de vill inte åka med ambulans eller medverka vid anmälan. För närvarande är det oklart vad som hänt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen