Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

2018-02-20 05:55, Sammanfattning natt, Halland

God morgon. Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman och till kvällen kommer Stefan Gu

23.18 Falkenberg, trafikolycka
På E6 i södergående fält mellan Skrea backe och Heberg har en personbil kört in i mitträcket. Ingen personskada men stopp i trafiken för södergående trafik på E6 i cirka 45 minuter innan bilen kunde bärgas bort.

23.45 Laholm, brand
Räddningstjänst och polis kallas till Lilla Tjärby där en parkerad bil brinner. Räddningstjänsten släcker branden. Ytterligare två bilar intill är indränkta i brännbar vätska men där har branden inte tagit sig. Ingen misstänkt finns. Polis har skrivit en anmälan om skadegörelse genom brand i ett fall och försök till samma brott i ytterligare två fall.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen