Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

2018-02-20 12:45, Sammanfattning vecka, Heby

Polisrutan Heby v. 8

                                 POLISRUTAN Heby kommun

I förra veckan varnade jag för vilt som kommer fram på våra vägar. Det finns anledning att köra uppmaningen i repris eftersom det fortsätter att rapporteras om många viltolyckor.  Ibland kommer besökare till poliskontoret i Heby som vill ansöka om pass. Tyvärr har vi inte utrustning för att ta emot passansökaningar utan hänvisar till Polisstationerna i Sala, Tierp eller Uppsala. OBS! Kontrollera först att det inte behövs någon tidsbokning.

Redovisning av några av brotten som anmälts från den 8/2-20/2:

Heby: Trafikolycka på Storgatan, en av parterna är misstänkt för brott. Ett bråk utanför Sporthallen resulterade i flera anmälningar om misshandel. 

Tärnsjö: En man är misstänkt för misshandel av en kvinna. Parterna är bekanta med varandra. Flera personer är misstänkta för ringa narkotikabrott. Vi har också gjort några mindre beslag av narkotika.

Östervåla: Två personer är misstänkta för ringa narkotikabrott och vi har också gjort beslag av narkotika.

Morgongåva: Ett bråk på en arbetsplats slutade med en anmälan om misshandel.

Vittinge: En äldre man anmäler att han blivit bestulen på mediciner i sin bostad.

Bra att ha i bilen: Märkband för att markera platsen för viltolyckor. Du är välkommen till Poliskontoret om du vill ha ett märkband.

Om du vill komma i kontakt med mig går det bra att skicka mejl på adressen olle.rehn@polisen.se

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen