Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

2018-02-20 18:16, Larm Överfall, Stockholm

Överfallslarm från butikspersonal i en av butikerna i Skärholmens centrum.

Polisen fick samtal om att minst tre gärningspersoner har försökt eller tagit sig in i en butik med hjälp av ett arbetsfordon.

Polisen är på plats för att ta reda på mer samt söka efter gärningspersonerna. Det finns uppgifter om att gärningspersonerna kan ha varit beväpnade.

Det finns även uppgift om att det ligger fotanglar utlagda på en eller flera adresser kring centrumanläggningen.

I sökandet efter gärningspersonerna används bland annat helikopter och hundpatrull. 

Uppdatering klockan 18:38
Polisen som pratar med butikspersonalen har talat om att de har varit utsatt för ett rån.

Minst en av gärningspersonerna var beväpnade. Polisen som är på plats runt om centrumanläggningen har talat om att det finns fotanglar utlagda.

Uppdatering klockan 18:53
De två fordon som står kvar i närheten av brottsplatsen kommer bärgas. Brottsplatsen kommer undersökas av tekniker. De poliser som har pratat med personer på brottsplatsen har fått veta att beväpningen beskrivs som något gevärsliknande.

Uppdatering kockan 19:04
I ett garage i Vårberg finns ett fordon som kan vara ett fordon som har med rånet att göra, det kommer därför tas i beslag.

Polisen har gripit personer som är misstänkta i detta ärende angående grovt rån.

Uppdatering klockan 20:22
Polisens arbete på plats fortsätter med att teknikerna fortsätter med sina undersökningar. Fordonet som är bärgat från ett garage i Vårberg är en personbil. Det fordon som finns utanför Skärholmens centrum är även det en personbil. Arbetsfordonet kommer inte bärgas från platsen.  

Information som lämnas om pågående händelser är preliminär och kan komma att ändras.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen