Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

2018-02-21 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götaland

Nedan följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson heter Jenny Widén och ikväll kommer Peter Adlerssson.

03.41 Brand, Göteborg
På Grevegårdsvägen brinner en bil. Några personer har setts springa från platsen. Räddningstjänsen släcker branden och polisen tar upp en anmälan om skadegörelse genom brand.

04.29 Kontroll, Stenungsund
I Stora Höga ligger en oktontaktbar man i en parkerad bil med lyset på och polis tillkallas. Mannen i bilen får följa med till sjukhus för provtagning då han misstänks vara påverkad av narkotika.

05.21 Brand, Ulricehamn
Larm om att ett hus brinner i Ulricehamn. Det är i nuläget oklart om någon befinner sig i huset. Räddningstjänsten arbetar med släckningsarbetet. Uppdatering kl. 08.16 Brandorsaken är för närvarande oklar och en förundersökning gällande mordbrand har inletts. Platsen spärras av och kommer att undersökas av tekniker.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen