Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

2018-02-22 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götaland

Nedan följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson heter Jenny Widén och ikväll kommer Peter Adlersson.

22.29 Misshandel, Trollhättan
Polis larmas till Hjortmossegatan där några unga män uppges bråka utanför en matvarubutik. Det är oklart vad som hänt. En person förs till sjukhus med ambulans, skador oklart.

23.35 Rattfylleri, Lidköping
Föraren till en personbil som stoppats för kontroll på Läckögatan visar tecken på att vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning misstänkt för drograttfylleri.

00.24 Trafikbrott, Göteborg
På Lilleby Bäckedalsväg stoppas en bil för kontroll. Föraren som saknar körkort rapporteras för grov olovlig körning och bilen tas i beslag enligt trafikbrottslagen,

01.10 Rattfylleri, Grästorp
Föraren till en bil som stoppats för kontroll i Eklanda saknar körkort samt visar tecken på att vara påverkad av narkotika. Mannen får följa med för provtagning misstänkt för drograttfylleri.

01.28 Brand, Töreboda
Det brinner i en tidningscontainer på Kyrkogatan. Räddnintstjänsten släcker. Anmälan om skadegörelse genom brand.

04.23 Brand, Borås
Det brinner i en fabriksbyggnad i Äspered. Oklar omfattning. Inga kända personskador. Polis och räddningstjänst kallas till platsen. Uppdatering: Branden är släckt. Troligtvis har branden startat i en bil, ingen misstanke om brott. Inga personskador.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen