Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 22 februari 14.23

22 februari 13.46, Försvunnen person, Umeå

Byttgränd, Östra Ersboda, 74-årig man saknas sedan 09-tiden

Anmäls till polisen kl 12:13 och då hade anmälaren själv letat i två timmar.

Mannen är har grått kort hår och lite grått skägg på hakan. Han var vid försvinnadnet klädd i svart mössa, brun jacka, brunrandig halsduk och gråa byxor.

Polisens efterforskningar i närområdet, kontroll av vårdinrättningar och kontakt med taxi och bussbolag har inte gett något reslutat.

Har du sett mannen? Kontakta polisen på tfn 114 14. Ser du mannen, håll kontakt och ring polisen via 112.

Mediainfo: bild finns

Uppdatering kl 14:10

Polisens vakthavande befäl har kl 14:05 beslutat om räddningstjänst med stöd av lag om skydd mot olyckor (LSO) för att öka möjligheterna att hittan mannen. Beslutet grundas på att mannens liv kan vara i fara, finns en sjukdomsbild, manen är förvirrad och har svårt att orientera sig. Beslutet innebär att möjligheterna till att använda samhällets samlade resurser öppnas.

Uppdatering kl 14:22

Mannen är anträffad på Trattgränd, efter ett samtal från en observant allmänhet. Tack för engagemanget!

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen