Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 22 februari 20.45

22 februari 18.40, Stöld, Jönköping

Tre gripna efter stöld av mobiltelefon.

13.53 Polisen fick ett samtal om att en tjej i övre tonåren blivit bestulen på sin mobil på köpcentret Asecs i Jönköping. Hon hade där träffat två personer för att sälja sin mobil, vilket ska ha slutat med att männen tog telefonen och sprang från platsen. 

14.00 Polisen var på plats.

15.10 Den bestulna tjejen hade blivit kontaktad av de som stulit mobilen, de bestämde möte på en plats där hon skulle få tillbaka sin mobiltelefon mot pengar.

15.50 En patrull följde med henne till den bestämda mötesplatsen och kunde där gripa tre stycken personer i 20-årsåldern, två män och en kvinna. Den stulna telefonen anträffades på en av de gripna. På de gripna anträffades dessutom mindre mängder narkotika för eget bruk. Samtliga tre gripna är misstänkta för stöld och ringa narkotikabrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen