Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

23 februari 17.23, Rattfylleri, Hörby

Ludvigsborg. Förare av personbil smiter från poliskontroll.

 

En polispatrull ska göra en rutinmässig kontroll av en personbil under färd och signalerar att aktuell bil ska stanna, varpå föraren ökar hastigheten. Ett kortare förföljande inleds men polispatrullen tappar snart visuell kontakt med bilen och ett efterföljande tar vid.

 

Några minuter senare lokaliseras bilen på Fulltoftavägen. I och i anslutning till bilen anträffas en man och en kvinna i 20-årsåldern samt ett sju månader gammalt barn.

 

Mannen misstänks för rattfylleri under påverkan av narkotika (drograttfylla) och medtogs för provtagning på sjukhus. Han misstänks dessutom för grov olovlig körning och vårdslöshet i trafik. Aktuell personbil togs i beslag och bärgades från platsen.  

 

Information som lämnas om pågående händelser är preliminär och kan komma att ändras.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen