Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 februari 05.00, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning natt Jönköping

Regionala ledningscentralen i region öst har under tiden kl 22:00- 05.00 hanterat 131 händelser i Jönköpings och Östergötlands län. 3 personer är gripna och 24 personer omhändertogs. Natten har varit som en ordinär lönehelgsnatt med flertalet ärendet kopplat till berusning och ordningsstörningar. Natten betraktas ändock som relativt lugn.

 

 

 

Noterbart

 

Kl 00.12 inkom samtal från Värnamo vid Coop Konsum. En yngre man uppges ha rånats av 4 andra yngre män under hot med tillhyggen och stickvapen. Gärningsmännen lämnade platsen i en bil av äldre modell. Anmälan om väpnat rån har upprättats och ev. vittnesuppgifter tas tacksamt emot.

 

 

 

Kl 02.01.Harrys i Jönköping. En man född 91 greps misstänkt för grov misshandel. Han misstänks ha slagit en ordningsvakt med ett glas i huvudet så att blodvite uppstod.

 

 

 

Kl 02.29 Malmbäck, Nässjö. Ett församlingshem blev utsatt för inbrott i intilliggande förråd. Oklart vad som tillgripits. Ytterligare ett förråd utsattes för en inbrotts försök. Tillkallade polispatruller påträffade i närområdet 2 bilar som kunde sättas i samband med brottet. 3 personer greps misstänkta för stöld samt försök till stöld.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen