Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 februari 05.00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning natt, Östergötland

Regionala ledningscentralen i region öst har under tiden kl 22:00- 05.00 hanterat 131 händelser i Jönköpings och Östergötlands län. 3 personer är gripna och 24 personer omhändertogs. Natten har varit som en ordinär lönehelgsnatt med flertalet ärendet kopplat till berusning och ordningsstörningar. Natten betraktas ändock som relativt lugn.

Noterbart

 

 

Kl 00:05 Söderköping, ca 6-7 ungdomar slogs med varandra. Tillkallade polispatruller möttes av ungdomar som varit inblandade i bråk med varandra men de ville inte medverka eller göra anmälan. En av de inblandande hade en mindre sårskada i en hand. Anmälan misshandel upprättades.

 

 

 

Kl 01.07 inkom uppgift om en påkörd cyklist. Cyklisten född 60 fördes till sjukhus med oklara skador. Kortare förhör har hållits och uppgift om att den vållande bilen smet från platsen framkom. Bilen ska vara en vit mercedes. Ev vittnesmål tas tacksamt emot.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen