Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 februari 06.00, Sammanfattning natt, Hallands län

God morgon. Natten har enligt vakthavande befälet i regionen var väldigt lugn.

Dagens presstalesperson är Hans Lippens (7-16)

18023 kl 23:54.  Kungsbacka, olaga intrång på golfklubb
Anmälaren ser ungdomar inne på golfklubben i Gräppås. Polis larmas till platsen och söker av närområdet. Även en hundpatrull är behjälplig vid eftersöket. Efter ett kortare eftersök anträffas det två yngre män i 18 års åldern som varit i området och upptäckt en dörr som var olåst och där gick dom in och undersökte vad som fanns där. Ytterligare tre personer anträffas i området. Föräldrar tillkallas och samtliga överlämnas till sina vårdnadshavare. Anmälan skrivs rörande olaga intrång.

180224 kl 00:08. Halmstad, narkotikabrott
En polispatrull stoppar och kontrollerar en cyklist. En man i 20 årsålder medtas för kroppsbesiktning. Misstänks för narkotikabrott eget bruk.

Kl 01:50. Varberg, inbrott i bostad
I Oskarsdal har det varit inbrott i en bostad. Oklart när inbrottet har skett. Polis till platsen för teknisk undersökning och anmälan. Oklart vad som är tillgripet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen