Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 februari 06.00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

God morgon. Enligt vakthavande befälet i regionen har natten varit väldigt lugn

Dagens presstalesperson är Hans Lippens (7-16)

kl 02:09. Göteborg, olaga hot och brott mot knivlagen.
En berusad man går omkring på Arvid Lindmansgatan i Slätta Damm och hotar och han har dessutom en kniv i handen. Polis kommer till platsen och anträffar personen som medtas för tillnycktring och efter det kommer han att höras.Inga personer har blivit skadade i samband med händelsen.

kl 04:27. Göteborg, brand
Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till Siriusgatan där det ska vara röklukt från en lägenhet. Rökdykare anträffar en älde kvinna i 70 års ålder som tas om hand av ambulanspersonalen. Hon är vaken och talbar men får åka med till sjukhuset för vidare undersökning. Branden släcks och inga andra boenden behöver evakueras från fastigheten. Teknisk undersökning kommer att ske under dagen. Anmälan skrivs mot kvinnan rörande allmänfarlig vårdslöshet.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen