Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 februari 11.15, Rån, Stockholm

Vittnen hjälpte brottsoffer på Södermalm.

Polisen grep den man som stulit två väskor från samma brottsoffer på Glasbrukargatan.

Brottsoffret stod och pratade med en man på Glasbrukargatan när gärningspersonen kom och stal en av hennes väskor. Mannen som brottsoffret stod och pratade med tog tillbaka väskan och gärningspersonen lämnade platsen. Han kom tillbaka kort efter och stal en annan väska från brottsoffret innan han sprang i väg.

Mannen som tidigare tog tillbaka väskan sprang efter och fick hjälp av en annan man att stoppa gärningspersonen och ta tillbaka brottsoffrets väska. Brottsoffret har fått tillbaka även denna väskan av mannen.

Med hjälp brottsoffrets och vittnernas beskrivning av mannen greps han av polis i närområdet. Han är misstänkt för grov stöld i två fall.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen