Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 24 februari 14.08

24 februari 13.39, Försvunnen person, Hammarö

Polisen söker efter en norsk man som vid 10:45-tiden försvann från ett tillfälligt besök hos släktingar på Karlavägen, Götetorp i Hammarö

Mannen saknar lokalkännedom och är dement. Han är född 1937, och är ca 180 cm lång. Han bar vid försvinnandet en blå jacka, svarta byxor och stora bruna skor.

Bild på den försvunne finns publicerad på Värmlandspolisens facebooksida.

Upplysningar om den försvunne mannen kan lämnas via tfn 114 14 där man ber att bli kopplad till Regionledningscentralen i Bergslagen.

 

 Uppdatering 14:00.                                                                                                                                                   Mannen anträffad välbehållen av en polispatrull ca 1 km från platsen han försvan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen