Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 24 februari 21.33

24 februari 20.53, Rån väpnat, Stockholm

Rinkebytorget, Tensta. Man rånad av två män beväpnade med kniv och ett pistolliknande föremål.

Polis har beordrats till platsen efter uppgifter från en anmälare att han rånats av två män beväpnade med ett pistolliknande föremål och kniv. Förövarna hade tvingat sig in i anmälarens bil varefdter han beordrats att köra till Krillingegränd där han tvingat s ta ut kontanter från en uttagsautomat.

Förövarna hade även tilltvingat sig anmälarens armbandsur och mobilefon. De hade även försökt få bilnycklarna.

Efter rånet har förövarna lämnat platsen till fots. De berskrivs som två mörkhyade män, den ene smal och den andre med kraftig kroppsbyggnad. Bägge var klädda i svarta kläder, dunjackor med hoodietröjor under.

Personer som gjort iakttagelser angående händelsen ombedes att omgående kontakata Polisen.

Polispatruller spanar i området efter förövarna.

Rättelse kl 21:30

Brottet har skett på Rinkebytorget. Anmälaren har befunnit sig på en restaurang tillsammans med ytterligare en person när förövarna kommit in och tvingat med honom ut till uttagsautomaten som finns intill. Därefter har han tvingats med i sin bil.

Information som lämnas om pågående händelser är preliminär och kan komma att ändras.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen