Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

25 februari 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon.

180224 kl 16:25. Göteborg Rattfylleri/Drograttfylleri
Vid Rävebergsvägen/Övre Storåsvägen var det två bilar som kolliderade. En av förarna misstänks för rattfylleri och medtas för fortsatt provtagning och utredning. En person fick föras med ambulans till sjukhus men är inte allvarligt skadad.

180225 kl 01:37 Borås, narkotikabrott.
En polispatrull kontrollerar några personer i centrala Borås vid Hallbergsplatsen. Tre personer tas med för narkotikabrott eget bruk. 

180225 kl 04:15. Göteborg, brand
På Färgfabriksgatan i Kvillebäcken är det en fullt utvecklad brand i en fastighet. Räddningstjänsten, ambulans och polis till platsen. Eftersläckningsarbetet pågår. Anmälan skrivs rörande mordbrand och teknisk undersökning kommer att ske när räddningstjänsten har avslutat sitt arbetet. Brandplatsen kommer att vara avspärrad tills den tekniska undersökningen är avklarad. 

Kl 04:54, Lidköping, narkotikabrott
En polispatrull kontrollerar en person på Wennerbergsvägen. Han misstänks för ringa narkotikabrott och medtas för fortsatt provtagning och utredning. 

Kl 00:27 Falkenberg, Stöld/inbrott

Polis larmas till Kabelvägen i Vinbergs Hed där troligen är ett pågående inbrott. Anmälare ser två män som krossar en ruta på en bil och tillgriper saker från bilen. Securitas är också på väg fram till platsen och kameraövervakning finns på området. Därefter springer de från platsen. Ingen person är gripen. Anmälan skrivs rörande inbrott i bil. Oklart vad dom har fått med sig från inbrottet.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen