Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

25 februari 07.12, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

00:11 Skadegörelse Kramfors. Butik som fått sin ruta krossad. Polis har varit på plats för brottsplatsundersökning, anmälan skadegörelse upprättad.

00:30 Rattfylleri Sundsvall. Förare som uppvisar tecken på att vara narkotikapåverkad. Medtagen för provtagning och förhör.

01:17 Rådjursolycka Albyvägen, Ånge. Inga personskador. Rådjuret avlivat.

01:41 Misshandel Sundsvall. Man som misshandlat annan man i bostad. Polis har varit på plats och hållit förhör. Anmälan misshandel.

03:25 Ofredande Södermalm, Sundsvall. Kvinna som ofredats utomhus av man som tafsat på henne. Gärningsmannen har lämnat platsen. Polis till platsen för utredningsåtgärder. Anmälan sexuellt ofredande.

05:35 Ofredande Sundsvall. Man som springer omkring i bostadsområde i Stenstaden och knackar på rutor och skriker. Polis som kommer till platsen omhändertar mannen med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer.

05:54 Inbrottsförsök Timrå. Inbrottsförsök på skola, någon som försökt ta sig in via ett fönster. Polis till platsen för utredningsåtgärder.

Tio personer omhändertagna för fylleri under natten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen