Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 25 februari 14.03

25 februari 08.00, Försvunnen person, Åre

Medelålders man försvunnen i området kring Hallen efter skotertur på fredag kväll.

Mannan anmäldes försvunnen av anhöriga vid 15-tiden på lördag eftermiddag. Sista kontakt med mannen hade då varit vid 21-tiden på fredag kväll.

En sökinsats med stöd av Lag (2003:778) om skydd mot olyckor inleddes av polis klockan 16:30 på lördag eftermiddag. Fjällräddare och polis har under lördag afton/kväll sökt efter mannen i det aktuella området. Sökandet avbröts vid 02-tiden natten mot söndag. Några spår efter mannen har ej påträffats.

Sökandet återupptas nu på söndag morgon klockan 08:00. Ett flertal fjällräddare, poliser samt polishelikopter deltar i sökandet.

Uppdatering 14:00

Den saknade mannen påträffades under förmiddagen avliden i sökområdet. Polisen misstänker inget brott. Anhöriga är underrättade.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen