Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

25 februari 10.18, Inbrott, Linköping

Mobiltelefoner saknas efter inbrott hos hemtjänst.

06.34 Polisen fick ett samtal om ett inbrott i lokaler som används av hemtjänst i Östra Valla, Linköping. Personal hade upptäckt inbrottet när de kom till jobbet på morgonen. Inbrottet hade, enligt inringaren, skett någon gång under natten. Ett 20-tal mobiltelefoner saknas efter inbrottet.

En teknisk undersökning har gjorts i lokalerna under morgonen för att säkra spår efter en eller flera gärningsmän. Någon misstänkt person finns inte i nuläget.

Nattens inbrott i lokalerna var det tredje på kort tid. De tidigare inbrotten skedde i måndags och i tisdags.

Polisen behöver allmänhetens hjälp och är intresserad av tips och iakttagelser från området vid Överstegatan/Fridtunagatan under natten mot söndagen som kan sättas i samband med händelsen. Den som har information att lämna kan ringa 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen