Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

26 februari 03.07, Rattfylleri, Örebro

Drograttfylleri, grov olovlig körning m.m. på väster i Örebro

En polispatrull genomförde en förarkontroll efter att ha stoppat en personbil. De konstaterade att föraren, en man i 40 års-åldern,  saknade körkort och att han nyligen dömts för grov olovlig körning. De bedömde att han var narkotikapåverkad varför de genomförde en husrannsakan i bilen och hittade då en mindre mängd misstänkt narkotika.

Mannen medtogs för provtagning och förhör. Han är nu misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning samt narkotikabrott avseende både innehav och eget bruk av narkotika.

Bilen beslagtogs med stöd av trafikbrottslagen p.g.a. upprepad brottslighet. Den misstänkte mannen riskerar att få bilen förverkad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen