Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 26 februari 19.41

26 februari 18.24, Rattfylleri, Värnamo

Körkortslös förare misstänks för grovt rattfylleri under påverkan av droger.

16:13 Polisen tog emot ett samtal från en bilist på E4 i höjd med Värnamo. Inringaren hade legat bakom ett fordon en sträcka och observerat att bilen vinglade på vägen.

Aktuell bil larmades ut till de lediga polisbilarna. En polispatrull kunde slå stopp på bilen strax norr om Vaggeryd vid 17:30.

Föraren, en man i 25-årsåldern, visade tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika och fick följa med för provtagning. Han misstänks för grovt rattfylleri under påverkan av droger men också för grov olovlig körning då han idag och flera gånger tidigare, kört utan giltigt körkort.

UPPDATERING

19:24 Vid en husrannsakan i bilen mannen körde anträffades där misstänkt narkotika. Den misstänkta narkotikan har tagits i beslag.

Mannen greps och misstänks nu även för narkotikabrott av normalgraden och en åklagare beslutar efter förhör om mannen ska anhållas eller släppas på fri fot.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen