Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 27 februari 06.46

27 februari 04.10, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Lugn natt i länet

22:10 Norrköping Skärblacka. En personbilsförare försökte köra ifrån en polispatrull. Det blev dock stopp efter ett kort förföljande. Föraren, som är född 1999 valde att stanna självmant. Mannen misstänktes för att vara påverkad av narkotika varför ett prov togs på honom. Ärendet rubriceras som rattfylleri genom drogpåverkan.

22:30 Mjölby. Polis kallades till en adress i centrala Mjölby på grund av bråk. En man i 50-års åldern greps misstänkt för misshandel mot en kvinna vilken han har en relation med. Även mannen gjorde en anmälan mot kvinnan gällande misshandel. Efter det inledande förhöret beslutade jouråklagare att mannen skulle friges. Fanns ej anhållningsskäl.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen