Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 27 februari 11.08

27 februari 07.15, Brand, Norsjö

Åkargatan, utanför polisstationen, bil som brinner

Händelsen anmäls kl 03:51

Enligt anmälaren står bilen alldeles intill polisstationen. Räddningstjänst och polis till platsen.

Polispatrullen som kommer till platsen upptäcker att bilen som brinner är anmäld stulen. Bilen, en röd Toyota, stals i Norsjö natten mellan den 25 - 26 februari. Bilen står så nära polisstationen att det har blivit skador på entrédörren pga värmeutvecklingen.

Efter informationsinhämtning och spårning (inte hund) så kan två män gripas på en adress i närheten av polisstationen. Männen, som är i 25- resp 30-års åldern, är misstänkta för bilstöld och skadegörelse genom brand.

Männen förs till polisstationen i Skellefteå för förhör. Efter avrapportering och förhör kommer jourhavande åklagare att kontaktas för beslut om männen ska friges eller anhållas.

Det finns för närvarande ingen ytterligare information i ärendet. Texten kommer att uppdateras.

Uppdatering kl 11:06

Det två gripna förhörs under förmiddagen därefter ska åklagare kontaktas. Det finns inget ytterligare att informera om från utredningen (förundersökningssekretess).

Ev frågor om polisens arbete kan ställa till tf gruppchefen Rasem Chebil, tfn 070-6894021.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen