Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 27 februari 14.32

27 februari 12.28, Trafikolycka, Munkedal

Enligt SOS så har ett flertal fordon kollderat på E6 vid Munkedalsmotet.

Olyckan uppges ha inträffat mellan Håby och Munkedal. Flera fordon är inblandade och några har kört av vägen. Inga kända personskador i nuläget. Polis finns på plats. Olyckan har inträffat i södergående riktning.

Enligt polis på plats så innebär olyckan att fler kollisioner inträffar på platsen. Man har begärt förstärkning till platsen för att kunna föhindra ytterligare olyckor. Omfattningen är ännu inte fastställd.

Kl 13.20: E6 södergående är avstängd. Trafiken leds om via Håbymotet. Anledningen är bla att ett flertal olyckor har inträffat i kön som bildats efter den första olycka som inrapporterats. Oklart hur många fordon som totalt sett är involverade.

Oklart om det finns några personskador.    

Händelsen uppdateras efter hand som avrapportering sker från olycksplatsen.

14.30 Enligt uppgifter från platsen ska ett tiotal bilar varit inblandade i de olika olyckorna. Ingen ska ha fått några allvarligare skador.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen