Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 28 februari 09.50

27 februari 19.17, Rån väpnat, Torsby

Strax före kl 19:15 blev "macken" i Värnäs, Stöllet rånad av två maskerade personer som hotat med ett gevärsliknade föremål

Gärningmännen försvann åt okänt håll. Okänt just nu om de lämnat i något fordon. Polis på väg till platsen.

Första polispatrull på plats kl. 19:43. Ingen av personalen på macken är fysiskt skadade. Gärningsmannen har fått med sig kontanter. Förhör med brottsutsatt personal samt något eller några vittnesförhör är hållna. 

Ett flertal fordonskontroller är genomförda, på olika platser, av de polispatruller som är och har varit på väg till området. Hundpatrull söker efter flyktväg. Ett antal observationsplatser är besatta av polispatruller på lämpliga ställen.

Brottsplatsen avspärrad för att kriminaltekniker skall kunna genomför en teknisk undersökning.

Hundpatrull har gjort vissa fynd efter spår som tros vara efter gärningmännen.

Uppdatering 180228 09:45.                                                                                                                        Spaningsledningen är angelägen om att de personer som har varit i Stöllet under gårdagen, och även dagen innan, måndag den 26 februari, hör av sig till polisen med eventuella iakttagelser av personer och fordon som man kanske inte känner igen. Det kan tyckas vara oviktiga detaljer, men meddela oss och låt oss avgöra i vilken utsträckning det kan leda utredningsarbetet framåt.

Det man sett eller hört meddelar man polisen genom att ringa 114 14 och koppla till att lämna tips.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen