Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

28 februari 19.49, Sammanfattning kväll, Västerbottens län

Kvällens händelser

16:45 Skadegörelse

En man i trettioårsåldern befinner sig vid toaletterna utanför SF i Umeå. Mannen är uppriven och sparkar på dörrar inne i faciliteten. Patrullen som kommer till platsen  skjutsar upp mannen till sjukhuset för omplåstring då han fått en skada i huvudet. Patrullen kunde inte hitta någon åverkan därav ingen misstanke om brott.

20:00 Ytterligare en skadegörelse.

En allmänhet observerar en man som slänger ett föremål och krossar en ruta vid onkologiskt centrum på NUS. Patrullen som kommer till platsen kunde inte hitta gärningsmannen i fråga. Anmälan om skadegörelse.  

20:18

Mannen som tidigare först till NUS med sårskador i pannan efter eftermiddagens händelsen vid SF i Umeå, valde att bli stökig på akuten under kvällen. Väktare på akuten fick omhänderta mannen och en polispatrull kom till platsen. Patrullen bedömde att mannen i fråga behövde sova ruset av sig inne på polisstationen.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen